Promenadigalleria avoinna: ti-pe 10-18, la 10-15 ja su 13-18

Myymälä ja kehystämö avoinna: ti-pe 10-18 ja la 10-15

Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää, p.[019] 419 841
hyvinkaantaiteilijaseura[a]gmail.com

     

Promenadigalleriassa nyt

Olemme kolmen uusmaalaisen kuvataiteilijan ryhmä, joka on pitänyt useita näyttelyitä yhdessä.

Näyttelyymme liittyvät teokset muistuttavat alitajunnan, pimeyden ja katseen tavoittamattoman tärkeydestä luovuudelle ja maailman salaperäisenä kokemiselle. Öinen tietoisuus ja tummat, samettiset sävyt ovat osa maailmaa ja kuuluvat siihen samalla lailla kuin kirkkaus ja auringonpaisteen lämpökin.

Lähestymme kukin aihettamme eri tavoin: näyttelymme koostuu Outi Mietalan valokuvateoksista, Outi Turtiaisen maalauksista ja Sinikka Ustinov-Jonesin keramiikkateoksta.

Outi Mietalan teokset ovat valokuvia. Teokset koostuvat usein sarjoista. Häntä on pienestä pitäen kiehtonut todellisuuden salaperäinen, öinen ja sadunomainen puoli ja rakastanut Grimmin veljesten keräämiä julmankauniita satuja ja sittemmin myös goottilaisen kauhun arvoituksellisia maailmoja. Hän haluaa ilmaista taiteessaan painajaisten sijaan yön tuomaa hiljaisuutta ja mahdollisuutta irrottautua päivämielestämme ja vaeltaa tuntemattomiin maailmoihin.

Outi Turtiaiselle ovat iltahämärä ja lähestyvä yö vuorokauden parasta aikaa. Silloin päivän arkiset kiireet vaihtuvat yön tummien tunnelmien loihtimiin ikiaikaisiin taruihin ja mielikuviin, jotka saavat myöhemmin taiteen keinoin näkyvän muodon. Näyttelyn teokset ovat maalauksia ja keramiikkaa.

Sinikka Ustinov-Jones etsii juuriaan savesta. Hän lähestyy näyttelyn teemaa pääasiassa unien kautta kuvaten alitajunnasta kumpuavia näkyjä sekä yön tuntien valvomisien paisuttavia ongelmia ja pelkotiloja.

 

 

   
         
   

 

TAITEILIJATARVIKKEET JA KEHYSTYSPALVELUT

avoinna ti-pe 10-18, la 10-15

HUOM! su-ma suljettu

 

   
         
   

 

NYT HAUSSA  KEVÄT 2018


Lue lisää >>

 

   
         
   

 

HYVINKÄÄN TAIDEMUSEON TAIDELAINAAMOPISTE

Taidelainaamopiste Hyvinkään Taidemusolla on toistaiseksi suljettu.

Lisätietoja 019 419841 tai vaiveronkatu10[ät]gmail.com

 

   
         
   

 

TAIDEASEMALLA

JOULU-TAMMIKUU Helvi Mustonen

HELMIKUU Tuula Honkanen-Laine

MAALISKUU Taru Tomperi

HUHTIKUU Pekka Ryynänen

KESÄ-ELOKUU RYTMITAJU


MIKÄ ON TAIDEASEMA?
Taideasema on Hyvinkään rautatieaseman odotussalissa sijaitseva näyttelytila, jossa on vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden.
Rautatienkatu 9, Hyvinkää
Avoinna odotussalin aukioloaikoina.

 

   
         
   

 

SUOSITTELE TAITEILIJASEURAN NETTISIVUJA FACEBOOKISSA!

 

   
         
     

HALUATKO SEURAN POSTITUSLISTALLE?

Lähetä s-postilla viesti "postituslistalle" osoitteeseen vaiveronkatu10(a)gmail.com

 

   
         
   

 

HYVINKÄÄN TAITEILIJASEURAN 50-VUOTISHISTORIIKKI

Taiteilijaseuran historiaa kovissa kansissa! Historiikin on kirjoittanut taidehistorioitsija Pirjo Hämäläinen. Teoksen ovat koonneet Hannu Lindholm ja Olavi Suomela.

Kaikki taiteen takia - Hyvinkään Taiteilijaseura 50 vuotta kirjan voit hankkia itsellesi taiteilijaseuran toimipisteestä, Vaiveronkau 10. Historiikin hinta on 25 € (jäsenille 20€)

 

   
AJANKOHTAISTA TAITEILIJAT NÄYTTELYT NÄYTTELYHAKU HISTORIAA JÄSENEKSI YHTEYSTIEDOT LINKKEJÄ TAJU TAIDELAINAAMON SIVUILLE >>