PROMENADIGALLERIAN NÄYTTELYHAKU

 

Promenadigalleria on Hyvinkään Taiteilijaseuran galleria, joka sijaitsee noin kilometrin päässä Hyvinkään rautatieasemasta. Rakennus on kaksikerroksinen puutalo 1800-luvulta. Näyttelytilaa galleriassa on n. 84m². Pohjapiirros ja kuvia tilasta löytyy alempaa ”Galleriatilan esittely” -linkistä.

VUODEN 2025 näyttelyajat ovat nyt haussa. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen näyttelysuunnitelma, viisi hyvälaatuista teoskuvaa ja ansioluettelo tulee toimittaa 30.5.2024 mennessä (postileima riittää) osoitteeseen: Hyvinkään Taiteilijaseura / näyttelytoimikunta, Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää tai sähköpostilla promenadig@gmail.com.

Näyttelyn kesto on kolme viikkoa (sisältää ripustuksen ja avajaiset). Näyttelymaksu Hyvinkään Taiteilijaseuran jäseniltä 235 €/kerros ja muilta 370 €/kerros. Muista merkitä hakemukseesi, haetko näyttelyaikaa yhteen vai kahteen kerrokseen. Näyttelyn järjestäjän tulee huolehtia näyttelyvalvonnasta sunnuntaisin. Juhlapyhinä galleria on suljettu. Muina aikoina valvonnasta vastaa Hyvinkään Taiteilijaseura.

Hae 30.5.2024 mennessä  ja lähetä vapaamuotoinen hakemus!
Sähköpostiosoite: promenadig@gmail.com tai osoitteeseen (postileima riittää):
Hyvinkään Taiteilijaseura / näyttelytoimikunta,
Vaiveronkatu 10, 05900 Hyvinkää.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä!